Campanie umanitară “Acționam cu energie, dăruim din suflet”, ediția 2014

În perioada 7-15 aprilie 2014, Fundația Alfa, Suflet și Energie alături de compania Electroafa au demarat o campanie umanitară pentru a veni în sprijinul familiilor și vârstnicilor cu situații financiare și sociale deosebite din comunitatea locală.

Organizată cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale, campania umanitară “Acționam cu energie, dăruim din suflet” a reușit să implice angajații companiei Electroalfa prin contribuții de bani, jucării pentru copii, cărți, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente neperisabile. Din sumele de bani puse la dispoziție de fundație și cele colectate în rândul angajaților Electroalfa, au fost achiziționate pachete consistente de alimente: ulei, făină, zahăr, fructe și dulciuri pentru copii, produse refrigerate și conserve alimentare, produse de curățenie.

Joi, 17 aprilie, reprezentanții fundației au reușit să ajungă la familii nevoiașe din Botoșani, Cristești, Corni și Bucecea. Donațiile colectate și pachetele cu alimente au ajutat 17 adulți sau vârstnici și 29 copii.

“Implicarea angajaților companiei Electroalfa în această acțiune umanitară, inițiată de Fundația Alfa, Suflet și Energie ne-a oferit tuturor prilejul de a le umple sufletele de bucurie bătrânilor și familiilor cu posibilități financiare foarte reduse. Am trăit emoția fiecărui beneficiar și aceasta ne motivează să continuăm munca noastră pentru cei care au nevoie de ajutor.”- Mioara Ciubotaru, Vicepreședinte Fundația Alfa, Suflet și Energie.