“Talent din suflet de copil” atelier de pictură pentru copii

Compania Electroalfa a fost gazda primului atelier de pictură pentru copii organizat de Fundația Alfa, Suflet și Energie cu prilejul Sărbătorilor Pascale, în data de 10 aprilie 2014. În cadrul atelierul “Talent din suflet de copil”, 32 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani au avut posibilitatea de a-și exprima creativitatea și imaginația pictând felicitări și ouă de Paște.

Pentru câteva ore, micii artiști au însuflețit atmosfera în cadrul atelierului, creionând cu pasiune și entuziasm cele mai reprezentative simboluri ale Sărbătorilor Pascale: scene biblice, coșulețe cu ouă încondeiate, iepurași și miei. Vernisajul lucrărilor va avea loc în perioada 14-18 aprilie la sediul central Electroalfa.

Fundația Alfa, Suflet și Energie a fost înființată în luna decembrie 2013 de către familia Mioara și Gheorghe Ciubotaru, din dorința de a se implica și mai mult în viața comunității, prin organizarea de acțiuni ce aduc contribuții educative, sociale și culturale.