Start activități Tabăra de scriere creativă „Alpha”

Fundația Alfa, Suflet și Energie anunță deschiderea oficială a proiectului Tabăra de scriere creativă Alpha. Proiectul are în vedere sprijinirea tinerilor talentați din județul Botoșani în formarea competenţelor specifice privind tehnica scrierii literare prin participarea la cursuri de proză și poezie în cadrul unei tabere de scriere creativă. Tabăra se va desfășura în perioada 18-22 iunie 2015 la Ipotești și va avea ca traineri prozatorul Dan Lungu și poeta Svetlana Cârstean.

Participanții la tabără au fost selectați în urma analizei aplicațiilor primite. Cei 12 finaliști sunt:

Proză:

•Atodiresei Sabina

•Brehuescu Ilinca

•Furnică Diana Florina

•Gîbu Ana Maria

•Ignat Georgiana Iustina

•Luca Ruxandra Ioana

Poezie:

•Butnariuc Iustin

•Enachi Saviuc Pavăl Oana

•Nechifor Georgian

•Nencu Ioana Alexandra

•Repciuc Claudiu Cătălin

•Șoptelea Theodor- Paul

Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Botoșani și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia. Proiectul beneficiază de o finanțare de 56% din partea Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani și 44% contribuția Fundației Alfa Suflet și Energie.