Fundația Alfa, Suflet și Energie sprijină elevii Liceului Tehnologic Special Sfântul Stelian Botoșani

Fundația Alfa, Suflet și Energie a amenajat o sală de cantină în cadrul Liceului Tehnologic Special Sfântul Stelian Botoșani și va asigura o masă caldă la prânz pe parcursul anului școlar 2014-2015 pentru 30 copii cu cerințe educative speciale incluși în proiectul "Ajutați-mă! Provin dintr-o familie cu venituri foarte mici".

Această acțiune vine în sprijinul elevilor care au dificultăți financiare și în cazul cărora există riscul de a abandona școala. Pentru ei, cantina este un ajutor esențial, masa caldă la prânz reprezentând unul din motivele principale de a frecventa școala.

Alături de angajații liceului incluși în proiect (Elena Asiminicesei, Gheorghe Neculau, Gheorghe Popovici), am amenajat o sală de cantină dotată și utilată, astfel încât elevii să poată lua masa în condiții propice, în sistem de catering. Sala are o capacitate de 50 de locuri, iar lucrările au constat în înlocuirea ușilor, a geamurilor, refacerea pereților și a instalației electrice, montare gresie și faianță, achiziție boiler electric, mobilier (mese, scaune, dulapuri), veselă, amenajare oficii baie și bucătărie, precum și pictură decorativă pereți.

În cadrul proiectului s-au alăturat ca parteneri: firma BD Electro Service prin realizarea instalației electrice, Ciobanu Raluca, Profesor Arte Plastice, care a realizat pictura decorativă și firma Sterk Plast prin asigurarea veselei pentru copii. Serviciile de catering vor fi asigurate de Restaurant Coana Mare Botoșani, care va sprijini proiectul prin acordarea unor meniuri suplimentare față de cele contractate.