Fundația Alfa, Suflet și Energie a oferit rechizite școlare în școlile din mediul rural

Fundația Alfa, Suflet și Energie a desfășurat în perioada septembrie- octombrie proiectul “Susținem educația” prin care a sprijinit accesul la educație a 42 elevi din mediu rural. Proiectul vizează îmbunătățirea condițiilor educative ale unor categorii defavorizate de copii, care nu au posibilitatea de a-și achiziționa rechizitele școlare.

În desfășurarea proiectului, voluntarii Asociației B-Right Media au oferit sprijin prin pregătirea pachetelor pentru beneficiari. Membrii fundației au distribuit materialele școlare și au încurajat performanța școlară a elevilor din localitățile Miletin, Coșula și Dimăcheni.

Beneficiarii proiectului sunt copii înscriși în clasele I-IV din școli gimnaziale. Fiecare copil inclus în proiect a primit un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare la început de an școlar: penare, caiete, coperți, blocuri de desen, instrumente de scris și colorat, acuarele, plastilină, hârtie glasată, diverse materiale didactice.

Constienți de necesitatea sprijinirii procesului educațional și încurajarea performanței tinerii generații, Fundația Alfa, Suflet și Energie derulează și alte proiecte educaționale printre care programul de burse private de studiu Fabrica de Excelență.