Fabrica de Excelență, program de burse private de studiu, ediția 2014-2015

Fundația Alfa, Suflet și Energie lansează programul de burse private de studiu "Fabrica de Excelență", ediția 2014-2015. Având ca obiectiv principal susținerea excelenței și a performanței tinerilor, programul constă în acordarea unor burse private tinerilor cu rezultate școlare deosebite, care aspiră la o carieră de succes și au nevoie de susținere financiară.

Tinerii pot obține o bursă privată de studiu pentru anul școlar/ universitar 2014-2015 în baza unui concurs de dosare. Programul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 26 ani, care urmează cursuri liceale sau de învățământ superior, la zi (universitar sau postuniversitar) și care au obținut rezultate excepționale pe plan școlar/ academic sau țn competiții naționale sau internaționale.

Regulamentul programului, criteriile de eligibilitate și conținutul dosarului de candidatură pot fi accesate pe web site-ul fundației www.fundatiaalfa.ro. Termenul de transmitere a dosarului de candidatură este 30 iunie 2014.

Atribuirea burselor de studiu se va face în urma unui proces de analiză a dosarelor candidaților înscriși. Lista bursierilor câstigători va fi publicată în luna octombrie 2014.

Fundația Alfa, Suflet și Energie este o organizație non-guvernamentală și non-profit, cu caracter umanitar și educativ general, înființată în decembrie 2013, având ca membrii fondatori familia Mioara și Gheorghe Ciubotaru. Direcțiile strategice majore urmârite includ proiecte educaționale, sociale și culturale.